LOGO | RON.D ENGINEERING

Over ons

 

Ron.D Engineering is uw groothandel in (hard)soldeerlegeringen, wij zijn gespecialiseerd in het leveren van complete oplossingen in (hard)soldeertoepassingen.

 

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij actief op het gebied van o.a. loodgieterswerk, verwarming, airconditioning en koeling, diamant- en hardmetalen gereedschap, warmtewisselaars, radiatoren, elektro, metalen meubelindustrieën en vele andere.

Wij zijn onafhankelijk en zodoende zeer flexibel in het leveren van verschillende producten/merken. Al de door ons gekozen producenten leveren producten waarvan de kwaliteit (wereldwijd) bewezen is.

 

We leveren een zeer breed scala aan verschillende producten, van algemene toepassingen tot speciale toepassingen, in verschillende samenstellingen, van standaard tot zeer specialistisch om aan uw specifieke eisen te voldoen. Dankzij onze kennis bieden wij technische assistentie bij elke stap van uw activiteiten, vooral bij het kiezen van de juiste materialen en processen.

Hierin werken wij ook nauw samen met diverse toeleveranciers van o.a. soldeermachines, automatisering en warmtebronnen.

 

Onze kernactiviteit zijn gericht op het bieden van leveringsbetrouwbaarheid, flexibiliteit, technische ondersteuning, snelle en aangepaste service aan kleine en grote bedrijven. Dit alles tegen marktconforme prijzen.

 

Ons kantoor bevindt zich in het midden van Nederland van waaruit we bedrijven in zowel Nederland als Vlaanderen leveren.

 

RON.D ENGINEERING brazing & soldering solutions

Zuiderlaan 28D, 6905 AE Zevenaar

Telefoon: +31 (0) 653 261 019

 

Contact

 

We horen graag de wensen, opmerkingen en feedback van onze klanten.

Om met ons in contact te komen, vragen we u onderstaand formulier volledig in te vullen. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.