LOGO | RON.D ENGINEERING

Diensten

 

Als soldeerspecialist biedt Ron.D Engineering het meest uitgebreide en breedste assortiment soldeerlegeringen en aanvullende producten in een verscheidenheid aan samenstellingen. Van standaard legeringen tot speciaal ontwikkelde vormen leveren wij om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Wij bieden u een persoonlijke benadering, uw behoeften zijn bepalend voor ons met als doel een win-win situatie te creëren. Ron.D Engineering behandelt haar klanten met respect en toewijding, de (technische) service die wij bieden geldt voor zowel grote als kleinere bedrijven met als ultieme doel samen tot oplossingen te komen. Dit alles wordt gerealiseerd tegen marktconforme prijzen.

 

Soldeerlegeringen in de vorm van zilverhoudende hardsoldeerlegeringen, evenals koper en speciale hardsoldeerlegeringen vormen een belangrijke productgroep binnen het

Ron.D Engineering leveringsprogramma. Vanwege de vele implementatiemogelijkheden van deze hardsoldeerlegeringen heeft Ron.D Engineering zijn assortiment voor verschillende toepassingsgebieden geoptimaliseerd. Naast de hardsoldeerlegeringen biedt Ron.D Engineering ook zachtsolderen en solderen voor specifieke toepassingen aan. Alle producten worden gefabriceerd in West-Europese landen of in de USA. In de overzichten op deze website vindt u ons standaard leveringsprogramma, indien u in dit programma niet vindt waar uw productbehoefte ligt, neem dan gerust contact op, wij helpen u graag.  Ron.D Engineering werkt samen met diverse producenten die elk hun specialistische kennis hebben, allen zijn ISO gecertificeerd en hebben een uitstekende staat van dienst. Werkt u met een bepaald merk, dan kunt u dit in veel gevallen ook bij ons betrekken, inclusief de (technische) service die u van ons mag verwachten.

 

De diensten die wij bieden omvat onder andere het volgende:

Technische service:

 

Heeft u een soldeer probleem, wij lossen dit graag samen met u op. Deze service is kosteloos wanneer soldeerproducten worden afgenomen bij Ron.D Engineering. Indien u uitsluitend informatie c.q. advies wenst te ontvangen of u werkt met producten die niet door Ron.D Engineering geleverd zijn, dan rekenen wij een overeen te komen uurtarief.

 

Machine onderdelen:

 

Heeft u systemen c.q. machines ingezet in uw soldeerproces, dan hebben wij goede contacten met diverse leveranciers/producenten van soldeerapparatuur.  Denk hierbij aan bijvoorbeeld; inductieapparatuur, ovens, gasfluxapparatuur, branders etc. Wij brengen u graag met elkaar in contact of zorgen als tussenpersoon voor de levering van onderdelen.

 

Voorraad beheer:

 

De meest voorkomende standaard soldeerproducten zijn op termijn uit voorraad leverbaar. Wij bieden de mogelijkheid om leveringen op afroep te organiseren tegen vastgestelde tarieven, ook is het mogelijk om naar uw afnameprognose uw producten altijd op tijd geleverd te krijgen. Voor zowel leveringen op afroep als leveringen op basis van afnameprognose worden afzonderlijke contracten opgesteld.

Leveringshoeveelheden:

 

Of u nu 10-tallen kg of enkele stuks van een bepaald product wenst te bestellen, wij leveren naar gelang uw behoefte.

 

Transport:

 

Het transport van goederen vindt over het algemeen plaats via DHL, dit geldt uitsluitend voor producten die geen ADR (gevaargoed) classificering hebben.  ADR transporten worden uitgevoerd door een daarvoor geaccrediteerde transporteur, ook dit verzorgen wij graag voor u. Indien uw voorkeur naar een andere transporteur uit gaat, dan werken wij daar natuurlijk aan mee.

 

Recycling:

 

Heeft u restanten soldeermateriaal die onbruikbaar zijn geworden of productie afvallen, dan hebben wij de mogelijkheid om te bemiddelen om deze te laten recyclen. Hiervoor werken wij samen met diverse partijen om uw afvallen op een economisch- en ecologisch verantwoorde wijze te recyclen.

RON.D ENGINEERING brazing & soldering solutions

Zuiderlaan 28D, 6905 AE Zevenaar

Telefoon: +31 (0) 653 261 019

info@rondengineering.nl